test

Home  /  Nezařazené  /  test

test

27 října, 2016No Comments
  1. lunární den – jak vás dnes fáze měsíce ovlivňuje?

 

Využijte jedinečný harmonický den!

 

  1. lunární den nebývá v každém lunárním cyklu, pokud v něm je, jedná se o šťastný a harmonický den. Vše, na co sáhnete, se bude dařit. I mezilidské vztahy budou dobré a rovné. Prokažte dnes lásku a náklonost svému bližnímu. Zapomeňte na hádky a jiné bouřlivé emoce. Dnešek je nejklidnějším a nejsvětlejším dnem lunárního cyklu. Dokončete vše, co jste započali. Shrňte si výsledky z celého lunárního cyklu, ale udělejte to dříve, než zapadne slunce. Všechno, co se dnes stane, probíhá lehce a nenuceně. Je to den lásky, odpuštění a harmonie. Ve všech záležitostech a vztazích vládne mír. Nejdůležitější ale je, že vládne i v člověku samotném. Intuice je posílena. Zesiluje se dar vašeho jasnovidectví a člověku jsou vnuknuty správné předtuchy. Je nejlepší čas tvořit. Pozorně si všímejte myšlenek, které vás dnes napadají. Mohou vám totiž zcela změnit život. Tento den je dnem lásky, odpuštění, pokání, odmítání všeho nepotřebného a přijímání toho, co je pro lidi duševně důležité. Zničte všechny své hříchy. Rozdávejte ostatním radost.
  2. lunární den ve zkratce

 

Smysl dne Přijmout sami sebe takové, jací jste a udělat krok do nového dne.
Termíny v roce 2016 4. 7., 1. 9., 30. 10., 29. 11., 29. 12.
Kameny dne Neuděláte-li bez amuletu ani krok, zvolte turmalín, či křišťál. V tento den vám přinesou štěstí a ochrání vás.
Symboly dne Symbolem tohoto dne je zlatá labuť, v magii se jedná o den lásky, odpuštění, pokání a konečného účtování.

 

Labuť sama o sobě je symbolem rovnováhy. Tento den je o rovnováze a také o zakončení veškerých plánů, zúčtování a placení dluhů, oceňování práce a majetku. Měli byste vše završit a dokončit.

 

Ideální strava pro naše dnešní zažívání

Je dobré odlehčit svému trávení. Buďte dnes jen na zelenině a ovoci. Připravte si z těchto surovin nějaké chutné jídlo. Neberte si dnes žádné sladkosti. Vašemu zažívání rozhodně neprospívá sladké, proto jej vyškrtněte ze svého jídelníčku. Porce zmenšete. Nejvhodnějšími pokrmy jsou dnes kaše, polévky a šťávy. Vyhněte se kořeněným jídlům.

Ideální meditace pro naši dnešní pohodu

  • harmonie přírody

Nastává čas, kdy je potřeba vše shrnout. Přeje-li vám počasí, buďte venku, někde v přírodě, na poklidném místě daleko od ruchu. Zvolte nějaké klidné místo, kde budete moci ztišit své myšlenky a pocity. Posaďte se do měkké trávy a zavřete oči. Proberte si jednotlivě den po dni od začátku lunárního cyklu, až do konce. Připomeňte si to, co bylo pozitivní, to, čeho jste dosáhli a to, co vám přineslo radost. Zamyslete se ale i nad tím, co se tak úplně nezdařilo. V mysli se pokuste dokončit to, co se nezdařilo, jako zdařilé. Podívejte se na ty okamžiky, které byste chtěli opravit. Máte-li pocit, že jste toto cvičení dokončili, vezměte si seznam z předchozího měsíce a podívejte se, zda jste v tomto lunárním cyklu dosáhli skutečně toho, čeho jste dosáhnout chtěli, nebo zda se vám nic z toho nezdařilo. Uslyšíte-li někde štěkat psa, znamená to, že jste v minulém měsíci udělali něco špatně.
Využijte svou srdeční čakru na splnění přání!
Během 30. lunárního dne je aktivní 4. čakra Anáhata. Ta se nachází uprostřed hrudníku v blízkosti srdce. V této čakře se může naše vědomí rozpínat do nekonečna. Čakra symbolizuje dálavy a rozpínání. Anáhata je sídlem božského Já. Značí božské vlastnosti srdce, jimiž jsou blaženost, mír, harmonie, láska, pochopení, soucit, bystrost, čistota, jednota, milosrdenství, dobrota a odpuštění. Srdeční centrum je však plné i emocí a pocitů. Kdo se na tuto čakru soustředí, může rozvíjet svůj talent jako spisovatel či básník. Z Anáhata čakry vychází ještě čakra Sankalpa Šakti, která plní přání. Chcete-li, aby se vám vaše přání vyplnilo, soustřeďte se na oblast srdce. Čím je Anáhata čakra čistší, tím rychleji se vaše přání vyplní.
Zapište si dnešní sen

 

V tomto lunárním dni uvidíte ty lepší sny, které se obvykle vyplňují. Zdají se vám v důsledku toho, co se událo v předchozích dnech, ale také obvykle souvisejí s minulým měsícem. Mohou se ale též týkat nadcházejícího měsíce. Buďte proto k těmto snům obzvláště pozorní. Klidně si je někam poznamenejte, ať víte, čeho se máte v následujícím měsíci držet a čemu je třeba věnovat úsilí.

Dejte si pozor na zdraví

 

V dnešní den jsou zranitelné holeně a chodidla. Nesmějí se léčit a už vůbec ne operovat. Srdce také nesmí být operováno. Měli byste mu dát očistu. Fyzická zátěž je dovolená, ale jen přiměřeně. Pozor, mohou se objevit alergie na vůně. Ten, kdo v tento den onemocní, potřebuje rychle pomoci, jinak nemoc bude vleklá.
Zbytečně se nepřetěžujte a nenamáhejte se. Vyhněte se stresu. Buďte opatrní. Nic zatím neplánujte. Držte se dál od alkoholu a jiných závislostí. Nekupujte, ani neprodávejte žádné nemovitosti. Na komunikaci s úřady nebo s nadřízeným, zapomeňte. Necestujte a neměňte práci. Manželství a zásnuby raději odložte na vhodnější den.

Vše dokončete a očistěte své tělo!

Dokončete vše, co bylo v tomto lunárním cyklu započato. Splaťte své dluhy. Očistěte své tělo sprchou nebo koupelí, ať můžete začít od začátku. Očistěte kadidlem nebo vonnými tyčinkami také svoji domácnost. Zkuste se zavázat k tomu, že začnete žít jinak, lépe. Užívejte si života tak, ať vám přináší radost, kterou poté budete moci rozdávat dál. Den přeje vědě, zkoumání a tvoření. Máte-li tedy kreativní náladu, pusťte se s chutí do tvoření. Studenti, ze zkoušek strach mít nemusíte. Dnes je zajisté složíte bez potíží.

Dnes buďte spolu

 

Jestliže se nacházíte v cyklu, jehož součástí je i 30. lunární den, poté jej prožijte ve společnosti svého milovaného člověka.  Stravte tento den společně se svou rodinou. Vyrazte někam do přírody a užívejte si společného času. Vždyť v dnešní uspěchané době ho zbývá tak málo.

Počněte děťátko nejlépe dnes!

Den je výborný pro početí potomka. Dítě počaté v tento lunární den bude nesmírně moudré. Brzy najde ve svém životě harmonii a radost. Manželství bude naplněno láskou a poklidem. Důležité je, abyste mu vy, jako rodiče, dali co nejvíce lásky a pochopení. Jedině tak z vaší ratolesti vyroste ten nejhodnější člověk.

Dnes se narodí láskyplný šťastlivec

Lidé narození ve 30. lunární den jsou skutečně šťastní, bývají krásní a úspěšní. Mají pozoruhodnou povahu, jsou milováni a sami jsou schopni té nejhlubší a nejčistší lásky. Mohou se ale potýkat se zdravotními problémy. Svým blízkým a přátelům jsou již od dětství věrní, umí být oddaní a jejich vlastností je i odpouštění. Obklopuje je mnoho přátel. Vždy udělají rychle kariéru, najdou si opravdovou lásku a v manželství jsou šťastní, dokud je smrt nerozdělí. Dá se říci, že narodit se ve 30. lunární den, je čest. Nepotkáte věrnějšího člověka svým zásadám a ideálům. Ochota z nich srší, stejně tak, jako štědrost. Zajímavé je, že se říká, že tito lidé prošli již velkou řadou inkarnací a dosáhli jejího největšího stupně. Tedy, již pochopili vše, co pochopit měli a naučili se na zemi všemu, čemu se naučit měli. To znamená, že se již víckrát nereinkarnují. Až zemřou, jejich působení zde na zemi končí jednou pro vždy. Stanou se z nich vyšší bytosti.

Pusťte se s radostí do práce

 

Dnes se vám zadaří ve všem, na co jen sáhnete. Chcete-li ale začít dělat něco opravdu velkého, ještě několik dní počkejte. V tuto dobu máte možnost vidět výsledky své práce. Je vhodný čas na splacení dluhů, máte-li nějaké. To, na čem jste pracovali celý lunární cyklus, je nyní připraveno stát se součástí vašeho života. Je tu vysoká pravděpodobnost, že se to stane právě dnes.

Založte úspěch podnikání a obchodu na lunární fázi

 

Vše, co jste učinili dříve, má nyní úspěch.

 

Doporučeno: – pokračovat ve finančních záležitostech
– splatit dluhy
– být v harmonii se svým personálem
– nastřádat energii do dalšího měsíce
Nedoporučeno: – zkusit zahájit nové projekty

 

Na nůžky dnes zapomeňte
Nestříhejte si vlasy, ani si nezastřihávejte konečky. Mohlo by vám to přinést neštěstí, nebo byste se mohli setkat s nějakým svým nepřítelem. Hrozí dokonce smrt. Je velmi pravděpodobné, že se stanete svědky nějaké nehody. Raději si dopřejte teplou koupel, nebo si zajděte do sauny, ať uvolníte ztuhlé svaly.

TIP: Doporučené éterické oleje

santal, eukalyptus, vanilka, fialka, rozmarýn, zázvor a jalovec

 

Pusťte se do všeho, co vám přináší radost
Dělejte jakékoliv práce, které vám přinesou uspokojení. Nepouštějte se do příliš fyzicky náročných prací. Celkově tento den přeje všem zdařilým aktivitám. Pracujte s kameny, klidně je rozestavte na okenní parapet. Chrání domov před zloději. Nezapomeňte si nad dveře zavěsit podkovu.

Využijte omlazující gymnastiky

 

Při cvičení se napínejte pokud možno co nejvíce a zkuste vydržet okolo deseti vteřin. Nezadržujte dech. Následně povolte.

Cvičení pro oční víčka
Každé ráno byste toto cvičení měli opakovat pětkrát. Přiložte své ukazováčky k začátkům obočí a velmi měkce přidržujte pokožku. Přes takto vytvořený odpor následně zvedejte obočí. Přiložte prostředníčky a ukazováčky na čelo a vytahujte obočí nahoru. Dva prsty přiložte do koutků očí a táhněte nahoru spodní víčko. Tento cvik zpevňuje svaly okolo očí.

Cvičení pro rty
Vtáhněte své rty dovnitř úst. Silou a tlakem ústa otevřete. Tento cvik zopakujte desetkrát. Potom přiložte prst do koutků úst a pevně sevřete rty. Přitiskněte prsty ke rtům a vtahujte je do ruličky, jako byste se pokoušeli hvízdnout. Po každém napnutí následuje uvolnění. Cvik zopakujte desetkrát.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Open

© . Poskytovatel: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 44 Kč, Max délka hovoru je 17 minut, P. O. Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz, www.platmobilem.cz